6 Temmuz 2014 Pazar

StarCraft 2. Sezonu Kilitlendi

 



starcraft



 



Her lider sezonu sonrasında StarCraft liglerinin kilitlendiğini biliyorsunuz, liglerin kilitlenmesi demek oyuncuların daha fazla seviye atlayamaması ve bonus havuzlarının büyümesinin durması demek. Yine de bu, StarCraft oynamayı bırakmak için geçerli bir sebep değil, oyuncular sezon sona erene kadar gruplarında kalmak için ve kalan bonus havuzunu korumak için oyuna devam etmelidir. 



Kilitleme işlemi gerçekleştiğinden StarCraft 2. sezonu çok yakında sona erecek. Avrupa'da 3014'ün 3. sezonu 7 Temmuz saat 00.01'de başlayacak ve Grandmaster Ligi de bir hafta sonra hayata geçecek. Sezon ödülleri ve bonus havuzları yeni sezonun başlangıcında dağıtılacak. 



StarCraft ekibi 3. sezon için 1v1, 2v2, 3v3, 4v4 eşleştirme modlarını da kapsayacak yeni haritalar ekleneceğini duyurdu. 



Oyuna 7 Temmuzdan önce katılan karakterler 3. sezonda ücretsiz olarak isimlerini değiştirebilecekler. Tek seferde yalnızca bir isim değişikliği yapma hakkı olacak. Bu yüzden ismini yeni değiştiren oyuncular yeni isimlerini kullanmak için StarCraft ekibi yeni bir isim vermeden önce kullanmak için 4 Temmuz cuma gününe kadar beklemek zorunda kalacak. 



StarCraft 3. sezonuna hazırlamak için 2. sezon sona ermeden oynamaya devam edin! 



 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder