6 Temmuz 2014 Pazar

Bombom Dünyasında Bitmeyen Eğlence

Tarayıcı tabanlı MMORPG oyunlardan bombom son zamanlarda oyun severleri kendine bağımlı hale getirmiş durumda. Türkçe dil desteği veren sunucuları ile de Türk oyuncuların gönlünü fethetmişe benziyor. Herhangi bir indirme ve ya kurulum gerektirmeyen oyunumuz çocukların, gençlerin hatta orta yaştaki oyun severlerin bile severek büyük bir eğlence ile oynadığı bir oyun.


Bombom Dünyasında Bitmeyen Eğlence2Arkadaşlarınızla ya da yalnız oynayabileceğiniz bu oyun kolay oynanışı ile de kısa sürede tüm vaktinizi alabilir. Oyunda ister pvp alanlarında savaşabilir isterseniz de diğer oyuncularla ya da arkadaşlarınızla görevleri tamamlayarak karakterinizin seviyesini yükseltebilir, karakterinizi geliştirebilirsiniz.


Oyuna girdikten sonra karşınıza çıkacak ilk ekranda binalar bulunmaktadır. Bu binalardan oyun salonu adlı binada tekli ya da çoklu savaşlara katılabilir, keşif rıhtımı adlı binadan ise diğer oyuncularla birlikte yaratıkları keserek görevlerinizi tamamlayıp seviye kazanabilirsiniz. Açık arttırma pazarından açık arttırmadaki eşyalardan satın alabilir ya da kendi eşyalarınızı açık arttırma ile satışa çıkartabilirsiniz. Oyun ekranında görünen demirci atölyesi adlı binada size ait teçhizatlara güçlendirme, füzyonlama, sentezleme ve de nitelik aktarma gibi şeyler yapabilirsiniz. Bunları yaparken demircinin hatasından ötürü eşyalarınızın kaybolmasını istemiyorsanız eğer marketten cüz bir miktar kupon karşılığı şans kartı alarak şansınızı arttırabilir ve başarılı yükseltmeler elde edebilirsiniz. Oyunumuzda evlenmek de mümkün evlendirme dairesi adlı binada evlenebilir o anda yapılmakta olan bir düğüne katılabilir yâda boşanabilirsin.


Evlenmek ve evli olmanın ayrıcalıklarından yararlanabilmek için tek yapmanız gereken şey marketten kupon karşılığında bir tek taş yüzük alıp partnerinize evlenme teklifi etmek. Haydi, sen de tüm bu ayrıcalıklardan faydalanmak için bombom kupon satın al ve oyuna kaldığın yerden devam et


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder