31 Ağustos 2014 Pazar

Brick Force Yaz Silahlarında İndirim Zamanı

Brick Force



 



 



Mikro ödemeler karşılığında market üzerinden sunulan özelleştirme eşyaları alanında güncel online oyunların en çok çeşit sunan yapımlardan birisi olarak gösterilen Brick Force, geliştiricilerinin sık aralıklar ile eklemeye devam ettikleri öğelerin yanı sıra farklı alanlarda gerçekleştirilen indirimler ile de alışverişlerin daha büyük memnuniyet ve istek ile yapılmalarını mümkün kılmakta. Yaz aylarını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde sıcaklığı içinde taşımaya devam etmek isteyen oyunculara özel olarak gerçekleştirilen kısa süreli indirim sayesinde pek çok yaz silahının yüzde otuz üçlük daha az Token miktarı ile satın alınması mümkün olacak. Spray pump, banana shooter, mellow ukulele, pineapple grenade, octopus cannon, turtle gun, water balon, duckie water pistol, power wafer gun ve large trout ekipmanlarına gün sonuna kadar üçte birlik indirimle erişecek Brick Force oyuncuları, bu sayede mücadelelerinde daha farklı tecrübeler yaşamaya çok daha uygun fiyatlar ile başlayabilecekler. Brick Force hakkındaki tüm yeni bilgiler ve güncellemelere Durmaplay sayfaları aracılığı ile erişebilirsiniz.



 



 





 



 


30 Ağustos 2014 Cumartesi

Bombom ile arkadaşlarınızla savaşa gidin

Bombom oyunu hem savaş sevenlerin hem de şirin karakterler görmek isteyenlerin bir numaralı oyunları arasındadır. Bu oyun içerisindeki karakterler şirin oldukları kadar aynı zamanda çok iyi savaşçı özellikler taşımaktadırlar. Aynı zamanda bu oyun arkadaşlarınız ile beraber başka insanlara karşı savaşma imkânı sunuyor. Online olarak oynanan bu oyunda arkadaşınız ile birbirinizi bularak başkalarına savaş açabiliyorsunuz. Kısaca gündelik hayatta sırtınızı dayadığınız arkadaşınıza oyun içerisinde de güvenerek beraber çok iyi işlere adım atıyorsunuz.


Bombom ile arkadaşlarınızla savaşa gidin 2Bu oyun içerisinde son zamanlarda gerçekleştirilecek olan yenilikler arasında korsan gemisine binmeye hak kazanmak. Bu hakkı kazanabilmek için oyunda iyi bir oyuncu olmanız gerekmektedir. Bu iyi oyuncu olma şansını da ancak oyunu her daim takip ederek elde edebilirsiniz.


Bu oyun içerisinde kısa bir sürede iyi bir yere gelmek istiyorsanız bombom kupon satın al yazarak yeni kuponlar satın almanız gerekmektedir. Gerçek para ile satın alabileceğiniz bu kuponlar sayesinde karakterinize güçlü özellikler satın alabilirsiniz. Bu güçlü özellikler karakterinizin kısa sürede tüm savaşçıları yenmesini sağlayacaktır.


Oyunumuz Türkiye üzerinde özellikle pek çok oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. Eğer bu oyunu oynamaya gelirseniz pek çok arkadaşlık da sizi bekliyor. Oyun sayesinde hem online olarak savaşabilir hem de yeni arkadaşlıklar edinerek hayatınıza renk katabilirsiniz. Aynı zevkleri paylaşan biri ile arkadaş olmak size daha güzel gelecektir. Bu nedenle oyun karakteriniz ve buradaki arkadaşlarınız oyun için sizi bekliyor.


Legend Online Etkinlikleri ile Ekipmanlarınızı Tamamlayın

Legend Online hikâyesine dâhil olarak dünyadaki büyük savaşa müdahil olmak ve kargaşayı durdurmak mümkün oluyor. Bu macera içerisinde büyük bir heyecan oyun severleri bekliyor. Çok oyunculu devasa rol yapma oyunu olan Legend ile birlikte artık evde otururken ya da boş zamanlarda daha eğlenceli vakit geçirmek de mümkün oluyor. Bunun için sadece oyuna dâhil olmak gerekiyor.


Legend Online Etkinlikleri ile Ekipmanlarınızı Tamamlayın2Oyun yöneticilerinin düzenlediği etkinlikler ile birlikte de artık eğlence sınır tanımıyor. Ekipman toplama etkinliklerinin yanı sıra karakterin daha güçlü olmasını sağlayacak materyallerin indirimli olarak satışa sunulması da şimdilerde ilgi gören haberlerden olmaktadır. Oyunda bilindiği gibi her eşyanın büyük önemi bulunuyor. Geliştiriciler ve yöneticiler de bu eşyaların daha kolay satın alınması ancak oyunun heyecanını kaybetmemesi için büyük çaba sarf ediyor.


Ayrıca yeni sunucular da açılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde server 427 açılmıştı. Sunucunun açılışıyla birlikte yapılan etkinlikler de oyunculara pek çok avantaj sunuyor. Ayrıca kazanılan eşyalar ile birlikte oyunda daha fazla başarılı olmak da mümkün olmaktadır. Karakteri güçlendirerek bu konuda daha fazla adım atmak da olanaklı hale geliyor.


Oyun içerisinde bulunan elmasın elde edilmesiyle de ekipmanlar sağlanabiliyor. Elmas ekipmanların alımına imkân vermektedir. Legend Online elmas satışı seçenekleri ile birlikte oyundaki para birimi satın alınabilmektedir. Ayrıca elmas satışında da indirim yapılmakta ve bu durum oyuncuların işini kolaylaştırmaktadır.


Call of Duty Advanced Warfare’in Çok Oyunculu Modundan Oldukça Uzun Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

wpid-140921587430.jpg

Call of Duty Advanced Warfare



 



 



Dijital oyun geliştirici ve yayıncıları arasında uzun yıllardır devam eden başarılı çalışmaları ve köklü geçmişi ile liderler arasında nitelendirilen Activision, Call of Duty serisi ile birlikte de nişancı oyunu tutkunlarının beğenilerini kazanmayı sürdürmekte. Yaklaşık iki ay önce ilk tanıtımı gerçekleştirilen ve Kasım başında raflarda olacak Call of Duty Advanced Warfare'in meraklı beklenişi sürerken, oyunun sık aralıklar ile yayınlanmaya başlanan tanıtım videoları da takipçilerin heyecanlarını arttırmakta. Dün akşam saatlerinde yayınlanan ve aşağıda izleyebileceğiniz video içerisinde oyunun çok oyunculu modundan detaylı bir sunumu tecrübe etmeniz mümkün. On dört dakika süren video içerisinde her ne kadar geniş çapta " Capture the Flag " moduna ağırlık verilmiş olsa da, genel yapı ve arayüzler konusunda da bilgi edinmek mümkün. Call of Duty Advanced Warfare hakkındaki en güncel haberlere ve oyunun yayınlanması ile birlikte orijinal lisans kodlarına Durmaplay sayfaları üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.



 



 





 



 

Heroes of the Storm’da Bayardwu’nun İlüstrasyonları

 


heroes of the storm


 


Heroes of the Storm, hayranları tarafından yapılan çalışmaları zaman zaman oyunseverlerle paylaşıyor. Oldukça başarılı işlere imza atan fanlar, yaptıkları çalışmalarla hem oyun karakterlerine yeni bir soluk getiriyor hem de bizlere görsel şölen yaşatıyor. Bu hafta da böyle bir çalışmayı bizlerle paylaşmış Heroes of the Storm. Fanlarından Bayardwu’nun ilüstrasyonları görülmeye değer. Azeroth, Sanctuary, Koprulu Sector gibi farklı yerlerden kahramanları yorumlayarak farklı hikayeler anlatan işlerin bir kısmını aşağıda görebilirsiniz:


 


heroes of the storm           heroes of the storm


 


heroes of the storm


 


heroes of the storm       heroes of the storm


 


heroes of the storm


 


Siz de Bayardwu’nun Heroes of the Storm için yaptığı işlerini beğendiyseniz, kendisini DeviantART ve bloğundan takip edebilirsiniz!


 


 


29 Ağustos 2014 Cuma

Legend Online Efsane Olma Yolunda İlerliyor

Legend Online çok oyunculu devasa rol yapma oyunundur. Çevrimiçi olarak oynanabilmektedir. Bu durum bilgisayarlarına program indirmeden eğlenceli vakit geçirmek isteyen pek çok kişi için oyunu ilgi çekici hale getiriyor. Bunun yanı sıra oyun ile tanışanlar bir süre sonra vazgeçemiyor. Görseller, içerikler ve öykü ilgi çekicililiği daha da artıran unsurlardan biri olmaktadır.


Legend Online Efsane Olma Yolunda İlerliyor2Oyuna sosyal medya hesabından ya da ana site üzerinden üye olmak mümkün olmaktadır. Ayrıca yapılan savaşta mücadelenin bir amacının bulunduğunu söylemek gerekiyor. Son savaşta Dünya’da yaşanan sorunları durdurmak ve Dünya’yı bu keşmekeşten kurtarmak asıl görevlerden biridir. Sanlığı kurtarma yolunda bu mücadeleye dâhil olmak ise pek çok oyun severin hayatına yeni bir renk getirmeye devam ediyor.


Oyunda üç karakter bulunuyor. Büyücü, savaşçı ve yaycı adı verilen karakterlerin her birinin farklı bir özelliği bulunuyor. Seçilecek stratejiye göre bunlarına arasından karar vermek mümkün olmaktadır. Ayrıca oyunda gelişimin büyük önemi bulunuyor. Bu konuda kullanılabilecek pek çok yapı da oyun içinde sunuluyor. Ordu, akademi, amfi tiyatro bunlardan yalnızca bir kaçı olmaktadır.


Oyun içinde farklı avantajların satın alınabileceği elmas sistemi bulunuyor. Bu elmaslar kullanılarak daha eğlenceli vakit geçirilmesi de mümkün oluyor. Legend online elmas satın al seçenekleri bu para birimine ulaşmak için yeterli olmaktadır. Ayrıca bu sayede düşmanlara karşı üstünlük sağlamak daha da kolaylaşıyor.


League of Legends'da Yeni Şampiyon İndirimleri Açıklandı

League of legends



 



 



İsteğe bağlı olarak mikro ödemeler ile satın alınabilinecek Riot Puanları kullanarak hesaplarına diledikleri şampiyon, şampiyon kostümü veya benzer öğeyi saniyeler içerisinde katma imkanına sahip olan League of Legends tutkunları, bunun yanı sıra yetkililerin her dört günde bir değişen öğeler ile sunulan indirim fırsatları ile birlikte de ekonomik alışverişin keyfine varabilmekteler. Bugünden başlayarak dört gün boyunca geçerli olacak fırsat dahilinde Rengar, Skarner ve Jax şampiyonlarına yüzde elli avantajlı RP karşılıkları olan 487, 440 ve 292 puan ödeyerek erişmek mümkün olacak. Mücadeleleri sırasında yalnızca kullanılabilinecek şampiyonların çeşitliliğine değil aynı zamanda standarttan farklı görünmelerine de önem veren oyuncular ise Tiki Ateşi Ahri, Adalet Işığı Aartrox ve Tatlı Cadı Lux kostümlerine de yine aynı oranda indirimler ile 487, 487 ve 260 RP ödeyerek erişebilecekler. League of Legends hakkındaki tüm güncelleme ve gelişmelerin yanı sıra marketteki indirim kampanyaları ve söz konusu fırsatlardan vakit kaybetmeden faydalanmak için gerekecek RP'lere Durmaplay'den erişebilirsiniz.



 



 





 



 


28 Ağustos 2014 Perşembe

Bombom Oyunu Beklenmedik Bir Savaş Oyunu

Bombom kupon oyunu savaş oyunları içerisinde en değişik konsepte sahip olan bir oyundur. Savaş oyunları içerisinde hitap etme yaşı olarak, her kitle bu oyunun içerisinde bulunmaktadır. Çünkü sevimli karakterler ile savaşıyorsunuz ve bu savaşma sırasında oldukça eğleniyorsunuz. Gerek renklendirmeler gerek karakterlerin görselleştirilme şekilleri oyun severlerin oldukça hoşuna gitmiştir ve böylesine bir oyunu oynamak için adrenalin yaratmıştır.


Bombom Oyunu Beklenmedik Bir Savaş Oyunu2Bombom oyna yazarak internet üzerinden hemen oynamaya başlayabileceğiniz bir oyundur Bombom. Amaç savaştığınız karakterleri öldürmeye çalışmaktır. Bu karakterler ise sevimli olduklarında durum daha da güzel bir hale gelmektedir. Bir yandan chat yapma imkanı da bulabilirsiniz.


Oyun ilk çıkış yaptığında kimse böyle beklenmedik bir savaş oyunu olduğunu beklemiyordu. Hem sürpriz oldu hem de değişik bir savaş oyunu olan Bombom herkes tarafından çok sevildi. Oyun içerisinde bombom kupon satın al gibi bir buton göreceksiniz. Kupon satın almak istiyorsanız bir miktar ücretlendirmesini ödedikten sonra kuponlarınız artık sizin olacak. Bu kuponları da oyun içerisinde değişik eşyalar, evler ya da karakter güçlendirme gibi durumlar için kullanabilirsiniz. Bu sayede, rakiplerinizden daha güçlü olacaksınız ve bu gücünüz ile rakiplerinizi yeneceksiniz.


Siz de bu eşsiz savaş deneyimine katılmak için hemen tarayıcınıza bombom oyunu oyna yazarak online olan bu oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Hangi yaşta olursanız olun bu oyunu seveceğinize emin oluyoruz.


League of Legends’da Yeni Bir Turnuva Serisi Düzenleyecek Riot Armina’nın İç Anadolu Bölgesi’ndeki Ziyaret Tarihleri Belirlendi

League of legends


 


 


Hali hazırda otuz yedi milyonu aşkın aktif kullanıcısı ile dünyanın en popüler MOBA’sı olarak nitelendirilen ve genel online oyunlar bazında da liderlik sıralarını zorlayan League of Legends, geliştirici ve yayıncısı Riot Games’in 2012 yılından bu yana Türkiye genelinde gerçekleştirdiği yerel çalışmalar sayesinde de ülkemiz oyuncularının ilgi ve alakasını üzerinde toplamayı başarmış durumda. Sık aralıklar periyodik olarak gerçekleştirilen haftalık ve aylık turnuvaların yanı sıra Türkiye genelinde de ciddi organizasyonlara imza atan ekibin sevilen üyelerinden Riot Armina, geçtiğimiz günlerde ülke çapında gezintiye çıkarak tüm bölgelerdeki oyuncuları ziyaret edeceğini ve özel bir turnuva düzenleyeceğini de duyurmuştu. Sevilen ismin ilk durağı olacak İç Anadolu Bölgesi genelinde uğrayacağı duraklar dün akşam saatlerinde oyunun resmi internet sitesi üzerinden de yayınlanmış durumda. Armina bölgede sırasıyla Konya, Eskişehir, Ankara, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Aksaray, Kırşehir ve Yozgat’taki League of Legends tutkunları ile sohbet ve mücadele etmeye hazırlanıyor.


 


 



 


 


Xbox One İçin Reddit Yazılımı Paylaşıldı

Xbox One


 


 


1999 yılında yayın hayatına başladığı günden bu yana dünyanın en çok ziyaret alan internet sitelerinden birisi olan Reddit, neredeyse ilk gününden bu yana aynı kalan yapısı ile birlikte klasik görüntüsünden hiçbir şey kaybetmediği gibi aynı zamanda çok sayıda alt kültürü de oluşturarak çevrimiçi dünyanın önemli yapıtaşlarından birisini oluşturmaya devam etmekte. Dijital oyun dünyasından da haberlerin sıklıkla sızıntı veya resmi yollar ile yayınlandığı merkezlerden birisi olan Reddit, ilk defa bir oyun konsolunun içerisinde de resmi olarak yer almaya başlamış durumda. Microsoft’un geliştiricileri tarafından hazırlanan ” Reddx ” uygulaması sayesinde kişilerin Xbox One konsolları üzerinden oldukça başarılı bir arayüzün de yardımı ile siteyi kolaylıkla incelemeleri mümkün olmakta. Şu an için yalnızca Kuzey Amerika bölgesindeki Xbox One sahipleri tarafından tecrübe edilen uygulamanın gelecek günlerde Avrupa bölgesine de açılması beklenilmekte. Uygulamanın tanıtım videosuna aşağıda erişebileceğiniz gibi, Xbox One hakkındaki tüm güncellemeler ve platform için yayınlanan oyunlar hakkında bilgilere de Durmaplay sayfalarından ulaşmayı sürdürebilirsiniz.


 


 



 


 


Tagged: Sanalsaray

27 Ağustos 2014 Çarşamba

The Sims 4'ün Tanıtımı İçin Detaylı Bir Video Yayınlandı

The Sims 4



 



 



Maxis ve Electronic Arts'ın işbirliğinde hazırlanarak yaklaşık on beş senedir yaşam simülasyonu türündeki dijital oyunların liderliğini elinde bulunduran The Sims serisi, üçüncü ana oyunu için yayınlanan onlarca eklenti ve indirilebilir içerik paketi sayesinde altı seneye yakın üst düzey eğlence sunmayı başarırken, dördüncü oyun da raflarda yer alacağı anı beklemeye başlamış durumda. Herhangi negatif bir durum ile karşılaşılmadığı sürece 5 Eylül tarihinde Kuzey Amerika ve Avrupa bölgelerinde eşzamanlı olarak piyasaya sunulan The Sims 4, ayın 13'ün başlayıp 17'si gecesine kadar devam edecek Sony'nin Gamescom etkinliği çerçevesinde de özel bir video ile detaylı olarak tanıtılmış durumda. Aşağıda izleyebileceğiniz videoda da görüldüğü üzere serinin bugüne kadar hazırlanmış tüm oyunlarından kat be kat başarılı grafiksel özelliklere sahip olan The Sims 4, bunun yanı sıra sanal hayatların kontrolü ve modifiyesi konusunda da çok daha aktif bir kullanım ve kullanıcı dostu bir arayüz ile takipçilerinin karşısına çıkmayı bekliyor.



 



 





 



 


Wolfteam Oyuncuları Web Sitesi Üzerindeki Görevleri Gerçekleştirerek Aeria Puanlarına Ulaşabiliyorlar

Wolfteam


 


 


Aeria Games’in an itibari ile yayında olan oyunları arasında en popülerlerinden birisi olarak gösterilen Wolfteam, Türkiye’nin de dahil olduğu pek çok ülkede takipçi ve oyuncu kitlesini günden güne oldukça ciddi oranlarda arttırmayı da başarmakta. Bu yoğun talebin ve ilginin farkında olarak kişilere daima farklı kampanyalar ve fırsatlar sunmaya çalışarak yalnızca oyunun içerisinde değil, farklı alanlarda da memnuniyet seviyesini arttırmaya gayret eden Aeria Games, geçtiğimiz aylarda ilk defa uygulayarak yoğun ilgi gördüğü AP kazanma sistemini de kısa süreli olarak yeniden aktif etmiş durumda. Oyunun resmi web sitesini ziyaret eden Survey bölümüne tıklayacak olan oyuncular, kendilerinin yönlendirileceği kısımdan özel anket ve benzer görevleri tamamlayarak ücretsiz Aeria Puanlarına ulaşma fırsatı elde edebilirler. Bugün ve yarın boyunca aktif olacak sistemi bir an önce kullanarak market alışverişlerinizde kullanabileceğiniz ek AP’lere ulaşabilir ve ihtiyacınız olan diğer kısmı da Durmaplay’in satış kanalları vasıtası ile ekonomik yoldan tamamlayabilirsiniz.


 


 



 


 


Filed under: Genel Tagged: sanalsaray

World of Warcraft'ta Ücretsiz Karakter Geçişi

 



world of warcraft



 



World of Warcraft ücretsiz karakter geçişini aktifleştirdi. Buna göre eğer sizde aşağıdaki görselde yer alan yerlerden birindeyseniz, karakterinizi belirli yerlere ücretsiz olarak taşıyabilirsiniz! 



Transferi başlattığınızda, karakterinizi yeni bir dünyaya ve eve doğru taşıyor olacaksınız. Ancak bunun tek seferlik, dönüşü olmayan bir taşıma olduğunu unutmayın. Karakterinizi tekrar başka bir yere taşımak isterseniz, transfer hizmet bedeli ödemek zorunda kalırsınız. 



 



world of warcraft



 



Ayrıca unutulmaması gereken bir konu da, transfer sürecinde istenmeyen olayların olması ya da hedef yerin kapasitesinin dolması nedeniyle World of Warcraft ekibi Ücretsiz Karakter Transferini herhangi bir uyarı olmadan kapatabilir. Eğer arkadaşlarınızla ya da guildinizle beraber transfer düşünüyorsanız, koordine olarak planlı bir şekilde yapmalısınız. 



Erken kapatılma durumu göz önüne alınmazsa ücretsiz karakter transferi 26 Ağustosta sona erecek. 



 



 


Brick Force'da Haftanın İndirimli Kostümü Belirlendi

Brick Force



 



 



Oyuncularının kullanımda bulundukları karakterlerin görsel yapılarını değiştirmeleri için market üzerinden isteğe bağlı biçimde yüzlerce öğeyi satışa sunan Brick Force yetkilileri bu imkanlar ile hali hazırda büyük beğeni ve memnuniyet yaratmayı başarırlarken, bunun yanı sıra oyuncular ile etkileşimde bulunularak oluşturulan fırsat ve indirim kampanyaları sayesinde de alışverişlerin daha memnun ve mutlu biçimde gerçekleşmesin sağlıyorlar. Her hafta kendilerine sunulan üç adet kostüm seçeneği arasında oylama yapan Brick Force kullanıcıları yüzde elli indirimli olarak sunulmaya başlanacak öğeyi kendileri seçerlerken, geçtiğimiz günlerde kullanılan oylar sonucunda da Pazar gününe kadar kampanyalı olacak olan kostüm " Mercury Outfit " olarak seçilmiş durumda. Söz konusu kostümü market üzerinden indirimli fiyatı ile satın almak için ihtiyacınız olan Token'lara saniyeler içerisinde Durmaplay satış kanallarından erişebileceğiniz gibi, oyun hakkındaki en güncel bilgileri de haber sayfalarımızdan takipte kalabilirsiniz. Brick Force, devasa çok oyunculu online nişancı oyunları arasında daha nitelikli ve başarılı bir yapı kazanmaya gün geçtikçe devam ediyor.



 



 





 



 


Pro Evolution Soccer 2015'in Bilgisayarlara Özel Yayınlanacak Sürümündeki Grafiklerin Playstation 4 ve XBox One Sürümleri ile Eşit Niteliklere Sahip Olmayacağı Belirtilmiş Durumda

PES 2015



 



 



Günümüzün dijital futbol oyunları alanında tartışmasız lideri birkaç senelik bocalamadan sonra yeniden EA Sports'un FIFA'sı olmaya devam ederken, Konami'nin liderliği yeniden ele alma amacı ile üst düzey gelişmelere soktuğu Pro Evolution Soccer da yıl sonunda yeni yıl için hazırlanan oyunu ile milyonlara varan takipçilerine sunulmaya hazırlanıyor. Gamescom bünyesinde gerçekleşen tanıtımlar ile birlikte demo ve tam sürümlerinin piyasaya sunulma tarihi belli olan Pro Evolution Soccer 2015'in grafiksel özellikleri konusunda ortaya atılan sorulara toplu yanıt veren Konami'nin marka müdürü görevini üstlenen Adam Bhatti, oyunun PC sürümünün eski ve yeni nesil konsollardaki sürümlerin grafiksel özelliklerinin başarılı bir karması olacağını belirtmiş durumda. Bu durum Pro Evolution Soccer 2015'i bilgisayarları üzerinden tecrübe etmeye hazırlanan futbol tutkunlarını bir nebze üzmüş olsa da, yine de oyunun kısa sürede sunulduğu tüm platformlarda üstün ilgi ve talebe ulaşması beklenmekte.



 



 





 



 


26 Ağustos 2014 Salı

Legend Online'da Legend Hazinesi Satışı Başlamış Durumda

Legend Online



 



 



Free to Play olarak sunulmasının yanı sıra sunucularının açık kalması için gerekli maddi yardımı da kullanıcılarının isteğe bağlı olarak satın alabilecekleri özel market öğelerinden sağlayan Legend Online ¸OAS Games yetkililerinin birbiri ardına sundukları özel hazine ve paketler sayesinde de kişilerin cüzi elmas ödemeleri karşılığında memnuniyet ile kullanacakları özel öğelere erişim sağlayabiliyorlar. Bugün ve yarına özel olarak markete sunulan " Legend Hazinesi "ni yalnızca yedi yüz doksan elmas ödemesi karşılığında satın alabilecek olan oyuncular, yüzer adet canavar, büyüme, sembol ve mutluluk taşının yanı sıra yüz adet kristal inci ve iki bin adet şeytan kristali öğelerinden bir tanesine anında ulaşabiliyorlar. Hazineden hesap başına maksimum yirmi adet satın alabilecek Legend Online tutkunları, elde edilecek öğeler hesaba bağlı olduğu için herhangi bir takas veya satış işleminde hediyelerini kullanmaları da mümkün olmayacak. Legend Online hakkındaki fırsat ve kampanya haberleri kadar markette lazım olacak elmaslara da sitemiz üzerinden anında ulaşabilirsiniz.



 



 





 



 


25 Ağustos 2014 Pazartesi

Bombom Oynayarak Rakiplerinize Meydan Okuyun

Savaş temalı olan oyunlar her zaman oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bombom oyna oyunu ise bu konuda bir çığır açarak oyuncularına çok farklı yenilik sunuyor. Özelliklede son zamanlarda yapılan güncellemeler ile de oyundaki özelliklerin sayısı artırılıyor. Eğer sizde benzersiz bir oyun oynamak isterseniz Bombom oyunu bu konuda size yardımcı olacaktır.


Bombom Oynayarak Rakiplerinize Meydan Okuyun2Bombom oyununa başlamak için ilk olarak karakterinizi seçmeniz gerekiyor. Oyunda üç farklı karakter bulunuyor ve oyuncular bu karakterlerden istediklerini seçme şansına sahipler. Karakter seçimi yapıldıktan sonrada oyuna başlanabiliyor.


Oyundaki amacınız karakterinizin gücünü artırmak ve rakiplerinize meydan okumak olduğu için ilk olarak size verilen görevleri yapmalısınız. Çünkü görevler sayesinde hem karakterinizin seviyesini hızlı bir şekilde artırabiliyor hem de yeni ekipmanlara ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca Bombom kupon kullanarak marketten değerli ekipman ve eşyaları da satın alabiliyorsunuz. Tüm bu ekipmanları güçlendirme şansını da sahipsiniz. Ekipmanların gücünü artırdığınız zamanda karakterinizin gücüne güç katmış oluyorsunuz.


Bombom oyunu bunun yanı sıra yeni evlilik sistemi ve arkadaşlık odaları ile de dikkat çekiyor. Özellikle oyundaki diğer oyuncular ile tanışmak isteyen oyuncular bu odalara gelerek diğer oyuncular ile tanışabiliyorlar. Ayrıca oyuncular karakterlerini birbirleri ile evlendirerek ek sahnelerde avantaj elde edebiliyorlar. Bu da karakterlerin daha güçlü olmasını sağlıyor. Eğer sizde sıradan online oyunlardan sıkıldıysanız Bombom oyununu tercih edebilirsiniz.


Legend Online Oynamak Artık Çok Daha Heyecanlı!

Birbirinden farklı karakterleri ve kolay anlaşılan konusu ile birçok kişinin dikkatini üzerine çeken ve benzer oyunlarının sayısının artırmayı başaran Legend Online oyna oyunu yeni güncellemeleri ile oyuncularına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bu sayede de Legend Online oyununu oynamak çok daha heyecanlı bir hale geliyor.


Legend Online Oynamak Artık Çok Daha Heyecanlı!2Legend Online oyununda seçim yapabileceğiniz Savaşçı, Okçu ve Büyücü karakterleri bulunuyor. Bu karakterlerden bir tanesini seçtikten sonra oyna başlıyorsunuz. Oyunda size birbirinden farklı onlarca görev veriliyor. Bu görevleri yaparak karakterinizin seviyesini artırıyorsunuz. Karakterinizin seviyesi arttığı zaman sizde daha güçlü bir karaktere sahip olabiliyorsunuz.


Her online oyunda olduğu gibi Legend Online oyununda da en önemli amacınız karakterinizin seviyesini artırmak. Ancak diğer online oyunlara göre Legend Online oyununda karakterinizin gücünü artırmak için çok daha farklı seçenekler bulunuyor. Üzerine bindiğiniz bineğinizi güçlendirebilir, perinizi geliştirebilir, değerli taşlarınızın seviyesini artırabilir, birlik becerilerinizi yükseltebilir ya da diğer şeyleri yapabilirsiniz. Bunları yaptığınız zaman karakterinizin gücüde artmış olacaktır.


Legend Online oyununda aynı zamanda birbirinden farklı etkinlikler yapılıyor ve tüm oyuncular bu etkinliklere katılabiliyorlar. Ekipmanların bir kısmı sizlere ücretsiz olarak görevlerle veriliyor. Ancak bir kısmını almak içinse etkinliklerden daha fazla yararlanmanız gerekiyor. Bunun içinde Legend Online elmas harcamanız gerekmektedir. Ayrıca elmas ile marketteki özel ekipmanları ve eşyaları da satın alabilirsiniz.


Grand Theft Auto V Online'da Bu Hafta Sonunda Normalin İki Katı Rcosktar Puanı Kazanmak Mümkün Olacak

Grand Theft Auto V



 



 



Rockstar Gamees'in doksanlı yılların sonunda bu yana aktif gelişimini sürdürdüğü ve son olarak geçtiğimiz yılın sonbaharında sunulan beşinci oyunu ile kırk milyona yakın oyun severi kendisine bağlamayı başaran Grand Theft Auto, söz konusu oyunun çıkışından kısa bir süre sonra aktif edilen Online sistemi sayesinde de her ne kadar oldukça detaylı ve uzun olsa da tek kişilik hikaye modunu sonlandıran oyuncuların tecrübelerini arttırmaya keyifle devam etmelerini mümkün kılmakta. Geçtiğimiz gün itibari ile aktif edilen Grand Theft Auto V Online Flight School güncellemesi sayesinde oyuncuların uçak, helikopter ve benzer hava araçlarındaki yeteneklerini arttırarak pek çok yan görevin de gerçekleşmesini mümkün kılan oyun, hafta sonu boyunca da özel fırsatları kullanıcılarına sunacak. San Andreas Flight School etkinliğine katılım sağlayacak kişiler normalin iki katı fazla Rockstar Puanı kazanacaklarken, bunun yanı sıra tüm görevlerin başarı ile sona erdirilmesi durumunda ise özel bir paraşüt paketine sahip olunabilinecek.



 



 





 



 


Steam Platformunun Beta İstemcisinde Diziler, Filmler ve Müzik Dosyalarına Rastlanıldı

Steam


 


 


Valve’ın güncel olarak binlerce oyun ve on milyonlarca oyuncuyu içerisinde barındırarak gelmiş geçmiş en geniş kapsamlı oyun ve eğlence platformu olarak kullanıma sunduğu Steam, gelecek aylarda kullanıma açılacak özel konsollar ve tam sürümü ile yayınlanacak işletim sisteminin yanı sıra gelecekte görülen farklı yenilikler ile de kullanıcılarını heyecanlandırmayı başarmakta. Arzu eden kişilere beta istemcisinin gelişimine katılma şansı sunan Steam platformu, dün itibari ile ortaya çıkan bulgulara göre gelecekte popüler film, dizi ve müziklerin aktif olarak tecrübe edilebileceği bir merkez olmaya da hazırlanmakta. Xbox Live sisteminin bu tarzda planları olmasından yola çıkılarak düşünüldüğü tahmin edilen yenilikler her ne kadar Valve tarafından açıklanmasa da, istemcinin kaynak kodlarında bu tarz yenilikler için ayrılmış kod aralıklarının bulunduğu da açıkça görülebilmekte. Steam platformu ve oyunları hakkında tüm gelişme ve değişikliklere Durmaplay’den erişmeye devam edebileceğiniz gibi, Wallet kredilerinizi de uygun fiyatlar ile saniyeler içerisinde hesaplarınıza güvenle aktarabilirsiniz.


 


 



 


 


23 Ağustos 2014 Cumartesi

Need for Speed Serisinin Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan Project Cars'ın Oculus Rift Desteğine Sahip Olacağı Kesinleşti

need for speed



 



 



Araba yarışları türündeki dijital oyunlar söz konusu olduğunda sektörün gelişmeye başladığı günlerden bu yana bilinen en köklü ve başarılı serilerden birisi olan Need for Speed'in yaratıcısı ve geliştirici firması olarak kendinden söz ettiren ve kısa bir süredir herhangi bir yayıncıya bağlı olmadan bağımsız biçimde çalışmalarını sürdüren Slightly Mad Studios, Project Cars ismindeki üst düzey gerçekçilik sunma iddiasını taşıyan yeni oyunu ile de büyük beklentileri oluşturmaya devam ediyor. Her ne kadar oyunun yayın tarihi halen belirlenmemiş olsa da resmi kaynaklar tarafından açıklanan ve çoğu zaman da sızdırılan bilgiler, oyunun ne denli lider ve gelişmiş bir yapıya sahip olacağını da açıkça ortaya koymakta. Dün akşam saatlerinde popüler bir Youtube kullanıcısının yayınında belirttiği bilgilere göre Project Cars Oculus Rift sanal gerçeklik gözlüğünü yüzde yüz destekler biçimde raflardaki yerini alacak. Bu sayede oyunun elde edilebilinecek maksimum gerçeklik hissini oyuncusuna yaşatabileceği düşünülmekte.



 



 





 



 


NBA 2K15'in PC'lerde Çalışacak Sürümünün Playstation 4 ve XBox One Sürümlerinin Ayarında Grafiksel Detaylara Sahip Olacağı Belirtildi

NBA 2K15



 



 



Her ne kadar en büyük rakibi olarak gösterilen EA Sports'un NBA Live serisinden uzun yıllar sonra yayınlanmaya başlansa da geliştiricisi 2K Sports'un başarılı çalışmaları sonucunda liderliği kısa sürede ele alan NBA 2K serisi, 2015'e özel oyunu ile de şimdiden basketbol tutkunları arasında kendisinden söz ettirmeyi başarmakta. Amerika Birleşik Devletleri genelinde düzenlenen NBA organizasyonunu konu alıyor olsa da Avrupa ve Asya bölgesinden de ciddi oranda takipçiye sahip olan serinin, NBA 2K15 oyununun yayınlanmasına sayılı günler kalmışken geliştiricilerin gerçekleştirdikleri açıklamalar da akıllardaki pek çok soru işaretinin ortadan kalkmasına imkan vermekte. Dün itibari ile resmi kaynaklar tarafından paylaşılan bilgi, oyunun PC sürümünün yeni nesil konsollar olarak nitelendirilebilinecek Playstation 4 ve XBox One sürümlerindeki üst düzey grafiklere sahip olacağını ortaya çıkarmakta. Aynı durumun FIFA 15'te de mümkün olacağının açıklanması ile birlikte büyük sevinç yaşayan spor tutkunu bilgisayar oyuncuları, bakalım NFA ve NHL serilerinde de aynı sevinci yaşayabileceklermi.