30 Ağustos 2014 Cumartesi

Bombom ile arkadaşlarınızla savaşa gidin

Bombom oyunu hem savaş sevenlerin hem de şirin karakterler görmek isteyenlerin bir numaralı oyunları arasındadır. Bu oyun içerisindeki karakterler şirin oldukları kadar aynı zamanda çok iyi savaşçı özellikler taşımaktadırlar. Aynı zamanda bu oyun arkadaşlarınız ile beraber başka insanlara karşı savaşma imkânı sunuyor. Online olarak oynanan bu oyunda arkadaşınız ile birbirinizi bularak başkalarına savaş açabiliyorsunuz. Kısaca gündelik hayatta sırtınızı dayadığınız arkadaşınıza oyun içerisinde de güvenerek beraber çok iyi işlere adım atıyorsunuz.


Bombom ile arkadaşlarınızla savaşa gidin 2Bu oyun içerisinde son zamanlarda gerçekleştirilecek olan yenilikler arasında korsan gemisine binmeye hak kazanmak. Bu hakkı kazanabilmek için oyunda iyi bir oyuncu olmanız gerekmektedir. Bu iyi oyuncu olma şansını da ancak oyunu her daim takip ederek elde edebilirsiniz.


Bu oyun içerisinde kısa bir sürede iyi bir yere gelmek istiyorsanız bombom kupon satın al yazarak yeni kuponlar satın almanız gerekmektedir. Gerçek para ile satın alabileceğiniz bu kuponlar sayesinde karakterinize güçlü özellikler satın alabilirsiniz. Bu güçlü özellikler karakterinizin kısa sürede tüm savaşçıları yenmesini sağlayacaktır.


Oyunumuz Türkiye üzerinde özellikle pek çok oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. Eğer bu oyunu oynamaya gelirseniz pek çok arkadaşlık da sizi bekliyor. Oyun sayesinde hem online olarak savaşabilir hem de yeni arkadaşlıklar edinerek hayatınıza renk katabilirsiniz. Aynı zevkleri paylaşan biri ile arkadaş olmak size daha güzel gelecektir. Bu nedenle oyun karakteriniz ve buradaki arkadaşlarınız oyun için sizi bekliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder