28 Ağustos 2014 Perşembe

Bombom Oyunu Beklenmedik Bir Savaş Oyunu

Bombom kupon oyunu savaş oyunları içerisinde en değişik konsepte sahip olan bir oyundur. Savaş oyunları içerisinde hitap etme yaşı olarak, her kitle bu oyunun içerisinde bulunmaktadır. Çünkü sevimli karakterler ile savaşıyorsunuz ve bu savaşma sırasında oldukça eğleniyorsunuz. Gerek renklendirmeler gerek karakterlerin görselleştirilme şekilleri oyun severlerin oldukça hoşuna gitmiştir ve böylesine bir oyunu oynamak için adrenalin yaratmıştır.


Bombom Oyunu Beklenmedik Bir Savaş Oyunu2Bombom oyna yazarak internet üzerinden hemen oynamaya başlayabileceğiniz bir oyundur Bombom. Amaç savaştığınız karakterleri öldürmeye çalışmaktır. Bu karakterler ise sevimli olduklarında durum daha da güzel bir hale gelmektedir. Bir yandan chat yapma imkanı da bulabilirsiniz.


Oyun ilk çıkış yaptığında kimse böyle beklenmedik bir savaş oyunu olduğunu beklemiyordu. Hem sürpriz oldu hem de değişik bir savaş oyunu olan Bombom herkes tarafından çok sevildi. Oyun içerisinde bombom kupon satın al gibi bir buton göreceksiniz. Kupon satın almak istiyorsanız bir miktar ücretlendirmesini ödedikten sonra kuponlarınız artık sizin olacak. Bu kuponları da oyun içerisinde değişik eşyalar, evler ya da karakter güçlendirme gibi durumlar için kullanabilirsiniz. Bu sayede, rakiplerinizden daha güçlü olacaksınız ve bu gücünüz ile rakiplerinizi yeneceksiniz.


Siz de bu eşsiz savaş deneyimine katılmak için hemen tarayıcınıza bombom oyunu oyna yazarak online olan bu oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Hangi yaşta olursanız olun bu oyunu seveceğinize emin oluyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder