12 Ağustos 2014 Salı

Legend Online Elmas ile Yeni Etkinliklerden Yararlanabilirsiniz

Legend Online yeni etkinlikleri ile oyuncularının karşısına çıkmaya devam ediyor. Her gün düzenli olarak yapılan etkinlikler arasına bu kez aylık bir etkinlik geldi. Bu etkinlik toplam 1 ay boyunca devam edecek ve tüm oyuncular bu etkinliklerden yararlanabiliyorlar. Ayrıca Legend Online elmas ile de bu etkinliklerden daha fazla yararlanma şansını elde edebiliyorsunuz.


Legend Online Elmas ile Yeni Etkinliklerden Yararlanabilirsiniz2Oyuncuların etkinlikten yararlanabilmesi için istenilen görev eşyalarını toplamaları gerekiyor. Bu eşyalar ise yine çeşitli görevler ile oyunculara veriliyor. Günlük olarak gelen bu görevleri görev takibi kısmından takip edebilir ve bu görevleri yaparak etkinlik görev eşyasını alabilirsiniz. Etkinlik görev eşyasını aldıktan sonra sıcak etkinlikler kısmından etkinliklerin bulunduğu sayfaya girebilir ve etkinlik ödüllerini alabilirsiniz.


Etkinlik kapsamında tüm oyunculara çeşitli hediyeler sunuluyor. Bu etkinlikler arasında mavi polan, mavi hades, çeşitli fashion giysiler ve daha onlarcası dikkat çekiyor. Sizde bu eşyaların ve perilerin sahibi olmak için görevleri yapmalısınız.


Oyundaki etkinlikler sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Bunun yanı sıra büyük bakım sonrasında oyuna birçok yeni özellik eklenmiş durumda. Balık avı, Kahraman geçidi ve daha onlarca yeni özellik oyunda sizleri bekliyor! Sizde Legend Online satın al kısmından hemen hesabınıza yeterli miktarda elmas yükleyerek tüm bu etkinliklerden ve özelliklerden daha fazla yararlanabilirsiniz. Sizde tüm bunlar ve daha fazlası için Legend Online oyununu oynamalısınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder