17 Ağustos 2014 Pazar

BomBom Çizgi Savaş

Günümüz oyun piyasasında çeşitlilik oldukça fazladır. Yüzlerce firma her geçen gün oyun severlere yeni oyunlar sunmaktadır. İşte bu oyunlardan biride Bombom. Daha önce oynadığınız oyunlardan farklı olarak grafikler oldukça şirin olan bir oyun. Oyunun amacı; her yaştan oyuncuya hitap ederek, kullanıcı sayısını artırmak. Ayrıca kullandığı şirin grafikler ile de çocuk ve kız oyuncu sayısını da katlamak.


BomBom Çizgi Savaş2Oyunun amacı diğer savaş oyunlarında olduğu gibi rakiplerinizle savaşarak onlara üstünlük sağlamak. Seviye arttıkça gittikçe zorlaşan rakipleri yenmeli ve bir üst seviyeye geçmelisiniz. Seviye geçtikçe artan zorluk sayesinde de aldığınız zevk gittikçe artacaktır. Oyun içindeki düşmanlarınız gerçek insanlar olacaktır bu yüzden her zaman saldırmadan önce düşünmelisiniz. Ayrıca oyun içinde grup sistemi de bulunmaktadır, arkadaşlarınız ile beraber düşmanlarınızla savaşırken bir yandan da chat özelliğini kullanarak sohbet edebilirsiniz.


Oyunun en dikkat çeken özelliği oyun içindeki evlenme sistemi. Evet, oyun içinde iki oyuncu bu fantastik dünyada evlenip bir aile oluşturabiliyor. Bu özellik birçok oyuncunun ilgisini çekmiş. Oyunu oynamak için herhangi bir indirme yapmanıza gerek yok Browser tabanlı bir oyun olduğu için ulaşılması oldukça kolay.


Oyun içinde bombom kupon satın al seçeneğini kullanarak markette size sunulan birçok ek özelliği ve donanımı satın alabiliriz. Örnek vermek gerekirse tek taş yüzük alıp karşı cins bir karakterle evlenebilirsiniz. Farklı bir oyun deneyimi arıyorsanız bu oyun tam size göre.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder