15 Ağustos 2014 Cuma

Efsane oyun legand online

Joygame, 2012 yılında üretilen ve herkes tarafından çok sevilerek oynanan legend online oyunu ilk olarak sevenleriyle facebook üzerinden buluşmuştur. Fantastik bir savaş oyunu arayanların tercihi bu oyundan yana olmaktadır. Tanrıların, şeytanların, meleklerin aktif olduğu bu oyun konusu açısından oldukça farklıdır. Savaş oyunlarına konu olarak farklılık katması sebebiyle pek çok kişi tarafından sevilmesine sebep olmaktadır.


Efsane oyun legand online2Oyunda şeytanların halkı zor durumlara sokması, karanlık günleri yaşatması bu haklı kurtaracak kahramanlara ihtiyaç doğurur. Oyun içerisinde farklı olan 3 sınıf bulunmaktadır. Savaşçı, büyücü ve yaycı karakterlerini içeren oyun bu nedenle oldukça farklı konuları içermektedir.


Oyunda iyi seviyeler elde etmek için, karaktere yeni özellikler katabilmek için elmaslar bulunmaktadır. Bu elmasları oyun oynarken kazanabilir ya da gerçek para ile bu elmaslardan satın alabilirsiniz. Daha sonra oyun içerisinde mağazalara giderek karakterinize yeni özellikler kazandırabilirsiniz. Oyundaki karakterinizin hangi özelliği güçsüz ise siz o özelliği güçlü kılacak malzemeler satın alarak oyunda kendinizi en güçlü hale getirebilirsiniz. legend online elmas satın al diyerek bu elmaslardan satın alabilirsiniz.


Bu oyundan sonra sizin oyunlara olan bakışınızı oldukça değişecek. Bu oyunu oynadıktan sonra, bu heyecanı tattıktan sonra yeni oyunlara sarmak da oldukça zor olacak. Kaliteli oyunlar ile zaman geçirmeli bu oyunu oynarken eğlenmelisiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder