11 Ağustos 2014 Pazartesi

Bombom Kupon Şans Oranı

Bombom oyna oyunu yeni bir etkinlikle daha karşınıza geliyor. 9 Ağustos – 10 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bu etkinlik sayesinde sizde hesabınıza yüklediğiniz Bombom kuponlar ile kazanabilirsiniz. Bunun için etkinlikten yararlanmanız yeterli olacaktır.


Etkinlikten yararlanmak isteyen oyuncuların belirtilen tarihler arasında hesaplarına Bombom kupon yüklemeleri gerekiyor. Daha sonrasında ise şans ruletini çalıştırarak kazanmaya başlayabilirler. Peki, bu sistem nasıl çalışıyor?


Bombom Kupon Şans Oranı2Bombom şans ruletini çalıştırmak için hesabınıza Bombom kupon yüklemek şart. Daha sonrasında ruleti çeviriyorsunuz. Karşınıza bir oran çıkacak. Bu oran en fazla 2 olabiliyor. Karşınıza çıkan oran ne kadar olursa sizde yüklediğiniz kuponun o kadar katını kazanıyorsunuz. Ancak en fazla kazanma sınırı 4500 kupondur. Yani hesabınıza 5000 kupon yüklediniz ve oran 2 çıktı. O zaman 5000 kupon kazanmıyorsunuz. Bunun yerine 4500 kupon kazanıyorsunuz. Yani toplamda 9500 kupon kazanmış oluyorsunuz. Aynı şekilde 4000 kupon kazandınız ve oran 2 çıktı. Bu durumda 4000 kupon yani toplamda 8000 kupon kazanıyorsunuz.


Bombom oyunundaki bu etkinlik sadece yapılan ilk ödemelerde geçerlidir. Yani ödeme yaptınız ve ruleti açtınız. Daha sonra yapacağınız ödemelerde ruleti açamıyorsunuz. Bu nedenle ruleti açacaksanız en yüksek miktarda ödeme yapmanız sizin için daha iyi bir sonuç verecektir. Sizde bu etkinlikten yararlanarak daha fazla kupon kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken hesabınıza Bombom kupon yüklemek ve ruleti açmak olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder