18 Ağustos 2014 Pazartesi

Fantastik dünya legend online

Legend Online internet üzerinden oynanan en güzel oyunlardan birisidir. Özellikle oyunun konusunun fantastik olması ve karanlık ile olan savaş insanların ilgisini çekmektedir. Oyun içerisinde 3 karakter bulunmaktadır. İlk karakter savaşçıdır. İyi savaşma yeteneğine sahip bu karakter ile oyununuz çok daha savaş dolu olabilir. Oyun içerisindeki diğer karakter büyücüdür. Büyücü sayesinde gücünüze güç katabilir, kendinizi onarmak için bu karakteri kullanabilirsiniz. En son karakter yaycıdır. Saldırı yetenekleri oldukça gelişmiş olan yaycı ile teknolojiyi çok iyi kullanabilirsiniz.


Fantastik dünya legend online2Oyunun bu kadar sevilen olması sayesinde oyunda sürekli güncelleştirmeler ve eklentiler olmaktadır. Özellikle oyun içerisinde bu aralar mağazada bük indirimler uygulanmaktadır. Bu indirimlerden biri değerli taş paketi indirimi uygulamasıdır. Elinizde olmayan taşları markette çok uygun fiyata satın alabilirsiniz, ya da bu taşların birleşimini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede oyunda gücünüze güç katarsınız.


Legend  online oyna yazarak oyuna kolayca ulaşabilirsiniz. Oyunda gerçekleştirilen bir diğer yenilik ise peri geliştirme paketidir. Elinizdeki periyi geliştirmek, onu çok daha güçlü hale getirmek istiyorsanız bu paketten indirimli iken yararlanmalısınız. Ayrıca bu geliştirdiğiniz perilerin sayısı ne kadar çok olursa oyunda da o kadar çok sürpriz hediye kazanma şansınız var.


Oyun içerisindeki tüm bu güzel yenilikler, haberler oyun severlerin bu oyunu oynamasına sebep olmaktadır. Eğer siz henüz bu oyun ile tanışmadıysanız bir an önce oyunun sitesine gitmeli ve kısa bir üyelikten sonra oyunu oynamaya başlamalısınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder