21 Ağustos 2014 Perşembe

Legend Online Oyuncuları Yeni Hazinelerine Market Üzerinden Ulaşmaya Başladılar!

Devasa çok oyunculu online rol yapma oyunları arasında tarayıcılar üzerinden kullanılabilinen yapımlardan en popüler isimler arasında gösterilen oyun, an itibari ile yalnızca Türkiye genelinden on binlerce oyuncuya aktif hizmet vermeyi sürdürmekte. Tamamı ile ücretsiz olarak tecrübe edilmesini sağlayan Free to Play sistemi sayesinde isteyen tüm oyun severler tarafından saniyeler içerisinde kullanılmaya başlanabilen oyun, geliştiricilerin pek çok farklı alanda gerçekleştirdikleri eklentiler ile de daima özel anlar yaşatmayı başarmakta.


Legend Online Oyuncuları Yeni Hazinelerine Market Üzerinden Ulaşmaya Başladılar!2Market üzerinden sunulan tekil ve paket öğeler sayesinde kişilerin karakter gelişim süreçlerinin yanı sıra diğer oyuncular ile gerçekleştirdikleri mücadelelerde de üst düzey keyif yaşamasını mümkün kılan yetkililer, alışverişlerin legend online elmas öğeleri ile satın alınacak yeni hazineyi de kullanıcılara sunmuş durumdalar.


Legend Hazinesi adındaki paketi yedi yüz doksan elmas karşılığında hesaplarına ekleyebilecek olan oyuncular, yüzer adet canavar taşı, büyüme taşı, sembol taşı, mutluluk taşı ve kristal ince öğelerinden şanslarına bağlı olarak bir tanesine erişebilecekler. Söz konusu hazineden hesap başına yirmi adet edinebilecek oyuncular, bu sayede ortaya çıkabilecek dengesizliklerden de etkilenmeyecekler.


Legend online elmas satışı sistemimizi kullanarak sizler de en uygun fiyat ve ödeme koşulları üzerinden ihtiyacınız olan miktarda elmasa ulaşarak alışverişlerinizi vakit kaybetmeden gerçekleştirebilirsiniz. Popüler MMORPG hakkında en yeni haberler için sitemizi takipte kalmanızı öneririz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder