22 Ağustos 2014 Cuma

Diğerlerine Katıl ve Sen de Bombom Oyna

Tamamen ücretsiz olan Bombom oyunu büyük küçük herkesi kendine bağlayan türden bir oyundur. Ayrıca bu oyun web tabanlıdır ve yükleme yapmanıza da gerek kalmaz. Oyunun içinde yapabileceğiniz birçok aktivite, sürüklenebileceğiniz birçok macera mevcut bulunmaktadır. E-mail kaydı ile şifre alıp giriş yapabileceğiniz oyunda kısa bir eğitimden geçeceksiniz.


Diğerlerine Katıl ve Sen de Bombom Oyna2Cinsiyetinizi belirleyip oyuna başladığınızda size sunulacak olan eğitim başlamış oluyor. Bu eğitim süresince oldukça eğlenceli vakit geçiriyor ve eğitim sonunda birçok ödül kazanabiliyorsunuz. Oyun bir savaş oyunu olarak anılmasına rağmen birçok aktiviteyi içerisinde bulunan şehir merkezinde gezebilir, alışveriş yapabilir ve insanlarla tanışabilirsiniz. Bombom oyna seçenekleri ile boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz.


Oyun içinde ayrıca evlenebilir, boşanabilir ve arkadaş edinebilirsiniz. Değişik aktiviteler yapabilmek için paranızın yeterli olması gerekmektedir ve para kazanabilmek için de oyun sırasında yaptığınız savaşları kazanmalısınız. Oyun salonunda savaşmak için rakipleriniz tarafından davet edilebilir ya da kendiniz bir oda açarak rakiplerinizi savaşa çağırabilirsiniz.


Bombom oyununda bulunan kuponlar oyun içinde size büyük avantaj sağlayacaktır. Bu kuponları kredi kartı ile internet yoluyla kolayca satın alabilir, oyunlarda avantajı kendinize geçirebilirsiniz. Oyundaki paranızı yükselten kuponlarla rahatlıkla alışveriş yapabilir, gezebilir ve hatta evlenebilirsiniz. Bombom kuponu satın al ve sende oyunun ayrıcalıklarından yararlanıp, zamanını daha eğlenceli geçirmek için bir adım atmış ol.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder