25 Ağustos 2014 Pazartesi

Bombom Oynayarak Rakiplerinize Meydan Okuyun

Savaş temalı olan oyunlar her zaman oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bombom oyna oyunu ise bu konuda bir çığır açarak oyuncularına çok farklı yenilik sunuyor. Özelliklede son zamanlarda yapılan güncellemeler ile de oyundaki özelliklerin sayısı artırılıyor. Eğer sizde benzersiz bir oyun oynamak isterseniz Bombom oyunu bu konuda size yardımcı olacaktır.


Bombom Oynayarak Rakiplerinize Meydan Okuyun2Bombom oyununa başlamak için ilk olarak karakterinizi seçmeniz gerekiyor. Oyunda üç farklı karakter bulunuyor ve oyuncular bu karakterlerden istediklerini seçme şansına sahipler. Karakter seçimi yapıldıktan sonrada oyuna başlanabiliyor.


Oyundaki amacınız karakterinizin gücünü artırmak ve rakiplerinize meydan okumak olduğu için ilk olarak size verilen görevleri yapmalısınız. Çünkü görevler sayesinde hem karakterinizin seviyesini hızlı bir şekilde artırabiliyor hem de yeni ekipmanlara ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca Bombom kupon kullanarak marketten değerli ekipman ve eşyaları da satın alabiliyorsunuz. Tüm bu ekipmanları güçlendirme şansını da sahipsiniz. Ekipmanların gücünü artırdığınız zamanda karakterinizin gücüne güç katmış oluyorsunuz.


Bombom oyunu bunun yanı sıra yeni evlilik sistemi ve arkadaşlık odaları ile de dikkat çekiyor. Özellikle oyundaki diğer oyuncular ile tanışmak isteyen oyuncular bu odalara gelerek diğer oyuncular ile tanışabiliyorlar. Ayrıca oyuncular karakterlerini birbirleri ile evlendirerek ek sahnelerde avantaj elde edebiliyorlar. Bu da karakterlerin daha güçlü olmasını sağlıyor. Eğer sizde sıradan online oyunlardan sıkıldıysanız Bombom oyununu tercih edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder