30 Ağustos 2014 Cumartesi

Legend Online Etkinlikleri ile Ekipmanlarınızı Tamamlayın

Legend Online hikâyesine dâhil olarak dünyadaki büyük savaşa müdahil olmak ve kargaşayı durdurmak mümkün oluyor. Bu macera içerisinde büyük bir heyecan oyun severleri bekliyor. Çok oyunculu devasa rol yapma oyunu olan Legend ile birlikte artık evde otururken ya da boş zamanlarda daha eğlenceli vakit geçirmek de mümkün oluyor. Bunun için sadece oyuna dâhil olmak gerekiyor.


Legend Online Etkinlikleri ile Ekipmanlarınızı Tamamlayın2Oyun yöneticilerinin düzenlediği etkinlikler ile birlikte de artık eğlence sınır tanımıyor. Ekipman toplama etkinliklerinin yanı sıra karakterin daha güçlü olmasını sağlayacak materyallerin indirimli olarak satışa sunulması da şimdilerde ilgi gören haberlerden olmaktadır. Oyunda bilindiği gibi her eşyanın büyük önemi bulunuyor. Geliştiriciler ve yöneticiler de bu eşyaların daha kolay satın alınması ancak oyunun heyecanını kaybetmemesi için büyük çaba sarf ediyor.


Ayrıca yeni sunucular da açılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde server 427 açılmıştı. Sunucunun açılışıyla birlikte yapılan etkinlikler de oyunculara pek çok avantaj sunuyor. Ayrıca kazanılan eşyalar ile birlikte oyunda daha fazla başarılı olmak da mümkün olmaktadır. Karakteri güçlendirerek bu konuda daha fazla adım atmak da olanaklı hale geliyor.


Oyun içerisinde bulunan elmasın elde edilmesiyle de ekipmanlar sağlanabiliyor. Elmas ekipmanların alımına imkân vermektedir. Legend Online elmas satışı seçenekleri ile birlikte oyundaki para birimi satın alınabilmektedir. Ayrıca elmas satışında da indirim yapılmakta ve bu durum oyuncuların işini kolaylaştırmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder