29 Ağustos 2014 Cuma

Legend Online Efsane Olma Yolunda İlerliyor

Legend Online çok oyunculu devasa rol yapma oyunundur. Çevrimiçi olarak oynanabilmektedir. Bu durum bilgisayarlarına program indirmeden eğlenceli vakit geçirmek isteyen pek çok kişi için oyunu ilgi çekici hale getiriyor. Bunun yanı sıra oyun ile tanışanlar bir süre sonra vazgeçemiyor. Görseller, içerikler ve öykü ilgi çekicililiği daha da artıran unsurlardan biri olmaktadır.


Legend Online Efsane Olma Yolunda İlerliyor2Oyuna sosyal medya hesabından ya da ana site üzerinden üye olmak mümkün olmaktadır. Ayrıca yapılan savaşta mücadelenin bir amacının bulunduğunu söylemek gerekiyor. Son savaşta Dünya’da yaşanan sorunları durdurmak ve Dünya’yı bu keşmekeşten kurtarmak asıl görevlerden biridir. Sanlığı kurtarma yolunda bu mücadeleye dâhil olmak ise pek çok oyun severin hayatına yeni bir renk getirmeye devam ediyor.


Oyunda üç karakter bulunuyor. Büyücü, savaşçı ve yaycı adı verilen karakterlerin her birinin farklı bir özelliği bulunuyor. Seçilecek stratejiye göre bunlarına arasından karar vermek mümkün olmaktadır. Ayrıca oyunda gelişimin büyük önemi bulunuyor. Bu konuda kullanılabilecek pek çok yapı da oyun içinde sunuluyor. Ordu, akademi, amfi tiyatro bunlardan yalnızca bir kaçı olmaktadır.


Oyun içinde farklı avantajların satın alınabileceği elmas sistemi bulunuyor. Bu elmaslar kullanılarak daha eğlenceli vakit geçirilmesi de mümkün oluyor. Legend online elmas satın al seçenekleri bu para birimine ulaşmak için yeterli olmaktadır. Ayrıca bu sayede düşmanlara karşı üstünlük sağlamak daha da kolaylaşıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder