15 Ağustos 2014 Cuma

Hem hayat kurduran hem de savaştıran oyun bombom

Oyunun hikâyesi ve oyunda savaş dışında bir hikâyenin olması bombom oyununun herkes tarafından sevilmesine sebep olmaktadır. Oyun içerisinde hem savaşıp hem de aynı zamanda bir aile kurabiliyorsunuz. Bu aile kurma olayı ile ailenizi de koruma içgüdüsü ile oyuna daha çok bağlanıyorsunuz.


Hem hayat kurduran hem de savaştıran oyun bombom2Bu oyun içerisinde sürekli güncelleştirilen olaylardan birisi de savaş alanlarının yenilenmesi, değişmesidir. Bu yeni savaş alanları sayesinde oyuna her defasında farklı heyecanlar katılır. Yeni bir savaş alanını keşfederken yeni bir oyuna başlıyormuş gibi heyecanlanan oyuncular bu nedenle bu oyunu oynamaktan büyük zevk alırlar.


Oyun içerisinde kolayca level atlayabilmek için karakterinizi güçlendirmeli ona sürekli yeni özellikler kazandırmalısınız. Bu yeni özellikleri kazandırabilmek için oyun içerisinde paranızın birikmesini bekleyebilirsiniz. Fakat bu uzun bir zaman alan işlem olabilir. Bunun yerine oyun içerisindeki kupona belli bir miktar gerçek para yükleyerek anında istediğiniz özelliklere sahip olabilirsiniz. bombom kupon satın al yazarak ulaşabileceğiniz bu kuponları oyun içerisinde dilediğiniz gibi harcarsınız. İşinize yarayacak özellikleri de satın aldıktan sonra oyunda ilerlemeniz daha hızlı olacaktır.


Oyun içerisinde böle hızlı ilerlemeniz sayesinde oyunda sürekli yeni maceralara da açık olacaksınız. Bu da oyundan sıkılmamanıza neden olur. Kısaca oyunu seviyor ve bu oyunu daha heyecanlı hale getirmek istiyorsanız oyun içerisindeki bazı özellikleri karakterinize kazandırabilirsiniz. Bu yeni kazandırdığınız özellikler sayesinde karakteriniz daha ölümsüz olacak, oyunu oynamak da daha eğlenceli olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder