25 Ağustos 2014 Pazartesi

Legend Online Oynamak Artık Çok Daha Heyecanlı!

Birbirinden farklı karakterleri ve kolay anlaşılan konusu ile birçok kişinin dikkatini üzerine çeken ve benzer oyunlarının sayısının artırmayı başaran Legend Online oyna oyunu yeni güncellemeleri ile oyuncularına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bu sayede de Legend Online oyununu oynamak çok daha heyecanlı bir hale geliyor.


Legend Online Oynamak Artık Çok Daha Heyecanlı!2Legend Online oyununda seçim yapabileceğiniz Savaşçı, Okçu ve Büyücü karakterleri bulunuyor. Bu karakterlerden bir tanesini seçtikten sonra oyna başlıyorsunuz. Oyunda size birbirinden farklı onlarca görev veriliyor. Bu görevleri yaparak karakterinizin seviyesini artırıyorsunuz. Karakterinizin seviyesi arttığı zaman sizde daha güçlü bir karaktere sahip olabiliyorsunuz.


Her online oyunda olduğu gibi Legend Online oyununda da en önemli amacınız karakterinizin seviyesini artırmak. Ancak diğer online oyunlara göre Legend Online oyununda karakterinizin gücünü artırmak için çok daha farklı seçenekler bulunuyor. Üzerine bindiğiniz bineğinizi güçlendirebilir, perinizi geliştirebilir, değerli taşlarınızın seviyesini artırabilir, birlik becerilerinizi yükseltebilir ya da diğer şeyleri yapabilirsiniz. Bunları yaptığınız zaman karakterinizin gücüde artmış olacaktır.


Legend Online oyununda aynı zamanda birbirinden farklı etkinlikler yapılıyor ve tüm oyuncular bu etkinliklere katılabiliyorlar. Ekipmanların bir kısmı sizlere ücretsiz olarak görevlerle veriliyor. Ancak bir kısmını almak içinse etkinliklerden daha fazla yararlanmanız gerekiyor. Bunun içinde Legend Online elmas harcamanız gerekmektedir. Ayrıca elmas ile marketteki özel ekipmanları ve eşyaları da satın alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder