6 Ağustos 2014 Çarşamba

Bombom Dünyasına Giriş Yapın

Bombom oyunu savaş oyunları içerisinde en değişik içeriğe sahip oyunlardan birisidir. Karakterleri itibariyle çok fazla ürkütücü olmadan, her yaşa hitap ederek oynanabilecek bir oyundur. Bu oyun sayesinde savaşmak hiç bu derece zevkli olmamıştı. Oyun içerisindeki görselliklere oldukça önem verilmiştir. Renkli renkli şekillerde savaş alanları bulunurken, karakterlerin sevimli ve sempatik görünmesi de oyunu daha zevkli hale getirerek oynanabilir kılmaktadır.


Bombom Dünyasına Giriş Yapın2Oyunun amacı, oyun içerisindeki karakterlere savaş açarak onları alt etmeye çalışmaktır. Seviye seviye yeneceğiniz düşmanlar, oyun ilerledikçe daha zevkli bir hal almaya başlayacaktır. Düşmanlardan kastımız oyun içerisindeki karakterlerdir. Bunun dışında, kendi arkadaş grubunuz varsa, onlarla da bu oyunu hep birlikte oynayabilirsiniz. Aynı zamanda oynarken, chat yapabilme imkanı da bulabilirsiniz.


Oyun içerisine bombom kupon satın al butonuna tıklayarak kupon satın alabilirsiniz. Bu kuponlar cüzi miktarlarda parayla satın alabileceğiniz kuponlardır. Bunlar ile oyun içerisinde karakterinize güç katarak düşmanları alt etme imkanınız daha mümkün olacaktır. Karakterinize kıyafet, yiyecek, silah gibi şeyleri satın alarak oyuna devam edebilirsiniz.


Oyun kendiliğinden eğlenceli, daha da eğlenceli olsun diye karakterlerin birbiriyle evlenebilme olayı vardır. fantastik bir dünyada iki karakterin evlenmesi oyun severler tarafından oldukça eğlenceli olduğu düşünülmüştür. Siz de hemen bu oyuna dahil olmak istiyorsanız bilgisayar tarayıcınıza bombom oyna yazarak online bir şekilde oyuna başlayabilir ve eğlencenin doruklarında olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder