3 Ağustos 2014 Pazar

Bombom Anime Tadında Savaş

Günümüz oyun piyasasında çok sayıda savaş oyunu bulunmaktadır. Fakat birazdan açıklayacağım bu oyunla standart kaotik savaş oyunlarından uzaklaşıp şirin bir savaş oyunu tecrübesi yaşayacaksınız.  Bu ilginç oyunu sizde denemek istiyorsanız bombom oyna yazıp arama motorunuzda arama yapmanız yeterli olacaktır. Oyunu eğlenceli yapan en büyük tarafı şirin görseller kullanımı dışında, adım adım gelişmek ve her gelişmenizde farklı maceralar sunulmasıdır.


Bombom Anime Tadında Savaş2Oyun birçok farklı özellik barındırmaktadır. Bunun içerisinde evlenme bile vardır. Firmaya ulaştırılan istekler doğrultusunda yapılan düzenlemeyle Türkçe oynama seçeneği de eklenmiş bulunup sizlere eşsiz bir savaş deneyimi sunmayı beklemektedir. Oyunu isterseniz tek başınıza oynayabilir isterseniz online olarak diğer kullanıcılarla da oynayabilirsiniz.


Oyun içerisindeki mağazada dönem dönem indirimler bulunmaktadır. İsterseniz sizde bunları takip edebilir ve dileğiniz ürünlere ucuz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Oyun deneyim zevkinizi arttırmak ve karakterlerinizi güçlendirip rakiplerinize fark atmak istiyorsanız yapmanız gereken bombom kupon satın al seçeneğine göz atmalısınız. Diğer ülkelerde olduğu gibi oyun Türkiye’de de rağbet görmektedir. Bunun nedeni oyun içerisinde aile kurulabilmesine olanak sağlanmasıdır. Sizde isterseniz mağazadan yüzük alıp sevdiğiniz karakterle aile kurabilirsiniz.


Oyun farklı özellikleri ve grafikleri ile çocuklar için tasarlanmış gibi gözükse de yetişkinler ve gençler tarafından da zevkle oynanabilir. Hem yeni arkadaşlar edinmek hem de yeni maceralar yaşamak istiyorsanız bombom kupon alın ve sevdiklerinize yüzüğü takın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder